👊 Mød vores instuktør Niels Bo Clemmesen! 👊

Med hans 4. Dan Samt B Licens er Niels en ægte mester inden for karateverdenen. Han er vores dygtige instruktør for Voksenholdet (18-99 år) og har konkurreret internationalt med stor succes i både Kata og Kumite. Hans talent og dedikation har ført ham til utallige præstationer og placeringer ved EM, VM og DM.

Niels er kendt for sin detaljeorienterede tilgang til træning. Han efterlader ingen sten urørt og sikrer, at hver eneste bevægelse er udført med perfektion. Hans grundighed og nøjagtighed vil guide dig til at forfine dine teknikker og præstationer i karate.

Men træning med Niels er ikke kun seriøs og teknisk. Han formår at skabe en sjov og engagerende undervisning, der gør træningen til en fornøjelse.

Uanset om du er en erfaren karateudøver eller en nybegynder med drømmen om at mestre karate, vil Niels guide dig med sin ekspertise og professionalisme.

👉 Træd ind i karateuniverset med Niels Bo Clemmesen som din inspirerende træner! Kom og vær med på vores næste træning og oplev den ultimative kombination af dygtig, grundig og sjov undervisning! 🥋💪

#KarateInstruktør #NielsBoClemmesen #4Dan #Voksenhold #KonkurrenceKarate #EM #VM #DM #Detaljeorienteret #DygtigInstruktør #SjovUndervisning #KarateMester #Inspiration #TræningMedSjæl #Gribskovkarate #smiksmaksmask